Print deze pagina

Home

Jun 26, 2010

Nederlandse titel met succes verdedigd.


Almere - Zaterdag 26 juni hebben de Drachtster rolroelrugby club hun Nederlandse titel met succes verdedigd.
Categorie: Quadfighters Nieuws
Ingezonden door: webmaster

Het NK wordt in een dag gespeeld tussen de vier beste teams van Nederland. De eerste wedstrijd ging tussen de titel verdediger en het als vierde geplaatste Sitting Bulls uit Enschede aangevuld met enkele spelers van het B team van de Scorpions. Het kwaliteit verschil tussen deze twee teams was toch nog behoorlijk groot en de wedstrijd werd dan ook vrij gemakkelijk gewonnen door de Quad Fighters.

Uitslag: 62 – 28.

De tweede wedstrijd tussen het als tweede geplaatste Craching Dream Team uit Rotterdam en het als derde geplaatste Scopions uit Utrecht. Dit was een zeer spannende wedstrijd waarbij de Rotterdammers bijna de hele wedstrijd met vier punten voor stonden, maar het aan het einde van de wedstrijd uit handen gaven en de wedstrijd met een punt verschil verloren.

Uitslag: 41 – 42.

De finale, tussen de Scorpions en de Quad Fighters was zeer spannend. De Scorpions begonnen het best aan de wedstrijd en kwamen al snel met drie punten voor te staan, en na twee kwarten stonden de Utrechters nog steeds drie punten voor. Maar de Drachtsters begonnen zeer sterk aan de derde kwart en in “no time” was de stand gelijk, en aan het einde van de derde kwart stonden de Quad Fighters zelfs met twee punten voor. In de vierde en laatste kwart verloren de Drachtsters die twee punten weer, en met nog maar een halve minuut op de klok was de stand gelijk 47 – 47.

Maar de Quad Fighters mochten de bal innemen en gingen voor de laatste en winnende score en deze score kwam met nog maar acht seconden op de klok. De Utrechters probeerden het nog wel met de acht seconden die ze nog hadden, maar raakten de bal kwijt en konden de Quad Fighters zelfs nog een keer scoren.

Uitslag: 49 - 47Volgende pagina: Teamfoto